Noaks Ark Södra Norrland | Om oss
246
page-template-default,page,page-id-246,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Om oss

Noaks Ark i Gävle

Välkommen till Noaks Ark Södra Norrland och föreningen i Gävle. Till oss kommer människor som lever med hiv, är närstående eller har behov av att prata om hiv och få mer information. Vi som jobbar här har lång erfarenhet av hiv.

Lever du med hiv?

Här kan du träffa andra som också lever med hiv. Vi har öppet hus för hivpositiva en dag i veckan och då bjuder vi på lunch eller matigare fika. Ring eller mejla oss för att få veta vilka dagar vi har öppet. Du kan också boka tid för samtal, t ex om sexualitet och hiv, relationer och framtid. Efter överenskommelse är hivpositiva och närstående välkomna till lokalen för information eller samtal.

Vi erbjuder:

– massage och fotvård
gruppsamtal och enskilda samtal
stöd vid sjukhusbesök/vistelse

Noaks Ark Sundsvall

Välkommen till Noaks Ark Sundsvall! Vi finns till för dig som lever med hiv eller är närstående. Hos Noaks Ark finns alltid ett lyssnande öra och medmänskligt stöd.

Vi finns på plats i lokalen onsdagar 17.00-21.00. Dessa tider är även vår telefon bemannad. Ring oss om du har frågor om vår verksamhet, kommande aktiviteter osv.