Noaks Ark Södra Norrland | På gång
125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-125,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

På gång

På gång Noaks Ark i Gävle

Välkommen till oss på Noaks Ark i Gävle. Till oss kommer människor som lever med hiv, är närstående till någon som har hiv eller har behov av att prata om hiv och få mer information. Vi som jobbar här har lång erfarenhet av hiv.

Lever du med hiv?

Här kan du träffa andra som också lever med hiv. Vi har öppet hus för hivpositiva en dag i veckan och då bjuder vi på lunch eller matigare fika. Ring eller mejla oss för att få veta vilka dagar vi har öppet. Du kan också boka tid för samtal, t ex om sexualitet och hiv, relationer och framtid. Efter överenskommelse är hivpositiva och närstående välkomna till lokalen för information eller samtal.

Vi erbjuder:

– massage och fotvård
gruppsamtal och enskilda samtal
stöd vid sjukhusbesök/vistelse

För frågor om aktiviteter ring eller hör av dig via mejl.

På gång Noaks Ark Sundsvall

Välkommen till Noaks Ark Sundsvall ! Vi finns till för dig som lever med hiv eller är närstående. Hos Noaks Ark finns alltid ett lyssnande öra och medmänskligt stöd

Vi finns på plats i lokalen onsdagar 17.00-21.00. Dessa tider är även vår telefon bemannad. Ring oss om du har frågor om vår verksamhet, kommande aktiviteter osv.

Vi har en fysioterapeut tillika leg. sjukgymnast i gruppen som kan hjälpa dig vid behov. Vi erbjuder även kostnadsfri fotvård.
Vi kommer ha olika teman och aktiviteter på våra fikakvällar, vissa kvällar kommer en KBT-terapeut finnas tillgänglig för samtal.

För information om sjukgymnastik, fotvård eller för anmäla dig till våra matlagningskvällar, ring: Jennie, 070-239 39 65 eller Lennart, 076-298 01 60.

Vi önskar dig varmt välkommen

Alla aktiviteter i vår lokal på Östra Långgatan om inget annat anges.

Se även vår grupp på Facebook