Noaks Ark Södra Norrland | På gång
125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-125,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

På gång

På gång Noaks Ark Sundsvall

Välkommen till Noaks Ark Sundsvall ! Vi finns till för dig som lever med hiv eller är närstående. Hos Noaks Ark finns alltid ett lyssnande öra och medmänskligt stöd

Vi finns på plats i lokalen onsdagar 17.00-21.00. Dessa tider är även vår telefon bemannad. Ring oss om du har frågor om vår verksamhet, kommande aktiviteter osv.

Vi har en fysioterapeut tillika leg. sjukgymnast i gruppen som kan hjälpa dig vid behov. Vi erbjuder även kostnadsfri fotvård.
Vi kommer ha olika teman och aktiviteter på våra fikakvällar, vissa kvällar kommer en KBT-terapeut finnas tillgänglig för samtal.

För information om sjukgymnastik, fotvård eller för anmäla dig till våra matlagningskvällar, ring: Jennie, 070-239 39 65 eller Lennart, 076-298 01 60.

Vi önskar dig varmt välkommen

Alla aktiviteter i vår lokal på Östra Långgatan om inget annat anges.

Se även vår grupp på Facebook