Utbildning

Utbilda och informera

Preventivt arbete innebär utbildning om hiv/STI och bemötande. För dig som vill veta mer om vårt arbete erbjuder vi föreläsningar och utbildningar samt tar emot studiebesök. Vi vänder oss till olika uppdragsgivare och arenor där vi kan hjälpa till med handledning och undervisning i hiv/STI och bemötande.

Vill du hjälpa till?

Det finns flera sätt att stödja föreningen. Du kan bidra med din tid och kunskap genom att engagera dig som volontär. Du kan engagera dig inom stödverksamheten, testverksamheten eller i den förebyggande verksamheten.

Du kan också hjälpa oss genom att bli medlem hos Noaks Ark Småland & Halland. Medlemskap kostar 50 kr/år. Du kan även skänka ett bidrag till stödverksamheten.

Medlemsavgift och gåvor sätts in på:

  • Plusgiro 56 65 04-7
  • Swish 12 33 54 69 67
Noaks Ark Småland & Halland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt