Noaks Ark Småland & Halland | Nyhetsbrev
408
page-template-default,page,page-id-408,page-child,parent-pageid-246,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Nyhetsbrev

Noaks Ark Småland & Hallands Nyhetsbrev, Juli 2018.

Under våren och början av sommaren har föreningen genomfört en rad värdefulla och uppskattade social aktiviteter. I mitten av juni var det dags för kunskapsforumet ”Empowerment, gemensam kraft och styrka”. Kunskapsforumet riktade sig till personer som lever med hiv och deras närstående. Totalt deltog 60 personer och 16 ledare. Tillsammans spenderades tre dagar på Öland, där sociala aktiviteter och upplevelser blandas med workshops. I början av maj var ett härligt gäng från Noaks Ark på guidad visning av utställningen Da Vinci Inventions på Kalmar slott. Ett annat härligt gäng åkte ångbåtstur på Lagan. Efter sommaren väntar bland annat nöjesparken Liseberg för åksugna deltagare.

Läs mer om våra sociala aktiviteter och annat i vårt nyhetsbrev, Juli 2018.

Vill även uppmärksamma er på att testmottagningen har sommarstängt vecka 28, 29 och 30. Öppnar igen måndagen den 30 juli, drop in kl. 17-20.

Vi på Noaks Ark Småland & Halland önskar er alla en fin sommar!