Noaks Ark Småland & Halland | Nyhetsbrev
408
page-template-default,page,page-id-408,page-child,parent-pageid-246,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Nyhetsbrev

Noaks Ark Småland & Hallands Nyhetsbrev Juli 2019

Under våren och början av sommaren har föreningen genomfört en rad värdefulla och uppskattade sociala aktiviteter. Ett våghalsigt gäng har varit i Hestra, och gått höghöjdsbana. En annan grupp besökte Tjolöholms slott och dess vackra trädgård. Det har även varit två träffar för samtalsgruppen för kvinnor och en träff för samtalsgruppen för män. I mitten av juni var det dags för kunskapsforumet ”Empowerment, gemensam kraft och styrka”. Kunskapsforumet riktade sig till personer som lever med hiv och deras närstående. Totalt deltog 60 personer och 15 ledare. Tillsammans spenderades tre dagar på Öland, där sociala aktiviteter och upplevelser, blandades med workshops.

Föreningens projekt Friends to friends har fått kunglig utmärkelse och vunnit stipendium av Stiftelsen H.M. Konungens Jubileumsfond för Ungdom i Sverige. Något vi är otroligt glada och stolta över!

Vår testmottagning kommer har sommarstängt vecka 29-32. Öppnar igen måndagen den 12 augusti, drop in kl. 17-20.

Läs mer om våra sociala aktiviteter och annat i vårt nyhetsbrev Juli 2019.

Vi på Noaks Ark Småland & Halland önskar er alla en fin sommar!