Noaks Ark Småland & Halland | Nyhetsbrev
408
page-template-default,page,page-id-408,page-child,parent-pageid-246,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Nyhetsbrev

Noaks Ark Småland & Hallands Nyhetsbrev September 2019

Vi på Noaks Ark Småland & Halland hoppas ni alla har haft en fin sommar! Vi på Arken är i full gång med  planeringen av höstens alla projekt och aktiviteter. Har ni några önskemål eller frågor om verksamheten och kommande aktiviteter, så tveka inte att höra av er!

Just nu söker vi en utvecklingsledare/samordnare som ska arbeta med att utveckla projekt som möter målgruppen migranter. Se vidare, Arbetsförmedlingen, Platsbanken.

Tisdagen den 24 september anordnas en infoträff och utbildning för blivande volontärer på Café Tufvan. Det börjar med information om verksamheten och volontärkap, vilket följs av en timmes utbildning om interkulturellt bemötande med Farhad Khaghani, verksamhetsansvarig och interkulturell kommunikatör. Föranmälan – Vi bjuder på fika! Läs mer i Inbjudan.

Under hösten är en rad utbildningar och föreläsningar på gång läs mer om dessa och annat i vårt nyhetsbrev September 2019.