Hälsa och välbefinnande

2024-06-29, 10:00

Lördag 29 juni kl. 10-16

Välkommen till en dag där hälsan är i fokus. Inger Molin, lärare i psykologi, mindfulnessinstruktör och hälsocoach, kommer att lära oss om välmående och hur vi kan bli snällare mot oss själva, det som kallas självmedkänsla. Föreläsningen är varvad med workshops och vi får med oss verktyg för att praktisera hemma. Vi kommer även njuta av sommaren och få ny energi med en naturskön promenad i gott sällskap samt en härlig aktivitet som aktiverar kroppen. Både kropp och sinne kommer att tacka dig efter denna dag! Vi bjuder på lunch och fika under dagen.

Lever du med hiv och vill delta på träffen?

Välkommen att kontakta info.smaland@noaksark.org, så berättar vi mer! Hoppas du har möjlighet att delta!


Mer på gång!

Noaks Ark Småland & Halland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt