Samtalsgrupp för kvinnor

2024-04-27, 10:00

Välkommen till en träff med kvinnogruppen, denna gång med dansen i fokus. Michelle Bobr som är koreograf, samtalscoach och instruktör i frigörande dans, kommer guida oss till fria rörelser till musik. I frigörande dans finns ingen koreografi att följa, du följer din egen kropp och rör dig utefter hur du känner för att röra dig i stunden. Efteråt finns tid för samtal och en lunch i varandras goda sällskap.

Är du kvinna, lever med hiv och är intresserad av att delta på träffen? Välkommen att kontakta info.smaland@noaksark.org, så berättar vi mer!


Mer på gång!

Noaks Ark Småland & Halland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt