Kunskapsläger – tillsammans skapar vi empowerment

2024-05-25

Varmt välkommen till kunskapsläger med tema empowerment!
Nu är datum satt för årets Kunskapsläger. Lördag 25 maj (morgon) till söndag 26 maj (kväll) ses vi för att njuta av en varm gemenskap och roliga aktiviteter varvat med ny kunskap! Dagarna är fullspäckade med föreläsningar, workshops, samtal och aktiviteter både inomhus och utomhus. Barn under 12 år får delta på lägret, om barnpassning inte går att ordna på annat sätt. Barnledare finns på plats och genomför aktiviteter med barnen. Fokus under helgen är att stärka varandra, koppla av, ha roligt och må bra. Vi bekostar dit- och hemresa, boende, och mat.

Lever du med hiv och är intresserad av att delta på träffen? Välkommen att kontakta info.smaland@noaksark.org, så berättar vi mer. Hoppas du har möjlighet att delta!


Mer på gång!

Noaks Ark Småland & Halland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt