10 maj 2024

Nyheter från kontoret

Noaks Ark Småland & Halland står inför några förändringar framöver som vi vill informera om. Med anledning av detta kommer här en hälsning från Elli, Farhad och Rebecca.
Läs vidare för mer information.

Hälsning från Elli: Tack för mig, nu lämnar jag Arken ❤

I maj lämnar jag en fantastisk arbetsplats som jag har haft i 31 år, tänk vad tiden går fort! Det är klart att den gör det, när en arbetsplats kan ge så mycket glädje och utveckling. Jag känner mig mycket priviligierad över alla fina möten genom åren med personer som lever med hiv, som har velat dela med sig av sina livshistorier, dessa samtal och berättelser kommer jag bevara ömt i mitt hjärta ❤

Tack alla samverkanspartners i fyra regioner, kollegor och övriga personer som har möjliggjort Noaks Ark Småland & Hallands utveckling! Ingen nämnd och ingen glömd, där jag tillsammans med er har fått vara en viktig puzzelbit i föreningens historia och utveckling. 

Det är få förunnat att ha så roliga arbetsuppgifter som att få utveckla, driva en verksamhet, få vara kreativ i tanken, arbeta med både strategiska och operativa frågor, mänskliga rättigheter, SRHR- och hiv frågor med mera. 
Allt för att sprida kunskap, bryta stigma och diskriminering och skapa en bättre värld och underlätta livet för de som lever med hiv. Det har varit en ynnest att ha kollegor som er vid min sida, som har delat samma vision och mål och utvecklat Noaks Ark till vad det är i dag! Tack kära kollegor och styrelser genom åren! ❤ Tänk vad jag har utvecklats och lärt mig mycket av er alla! Tack!

Nu lämnar jag med trygg och varm hand över stafettpinnen, arbetet till mina kära kollegor. De som främst kommer axla mina arbetsuppgifter är Farhad och Rebecca, men även Ella och Evelina! Ni kommer tillsammans fortsätta utveckla Noaks Ark Småland och Halland, för att möta framtidens utmaningar i hiv- och SRHR arbetet. Lycka till! ❤

Hälsning från Farhad:
Att axla ansvaret efter en kollega som bidragit med sitt hjärta och själ till verksamheten i 30 år är hedrande. När vi nu står inför detta faktum känner jag en stark drivkraft att lyfta fram och hylla Ellis otroliga insats. Trettio år av engagemang representerar inte bara en omfattande period av arbete, det är ett arv till en djup passion, omfattande kunskap och ett orubbligt engagemang. Elli har, utan minsta tvivel, satt en bestående prägel på föreningen genom sitt arbete.

Att stiga in på kontoret, fullt medveten om att min kollega och vän genom tre decennier inte längre finns här, utgör onekligen en stor utmaning. Det är med en kombination av djup respekt för det förflutna och en brinnande entusiasm för en lovande och spännande framtid som jag vill gå vidare. Denna övergångsfas ger oss en chans för själviakttagelse och anpassning. Genom att omfamna denna period av förändring med öppenhet och förväntan.

Det är lika viktigt att med klarhet och nyfikenhet se mot horisonten av förändring och utveckling. Att ta sig an denna roll innebär att man måste förena en respekt för föreningens historia och kultur med en ambition att driva verksamheten framåt. Det kräver att man balanserar mellan att bevara beprövade traditioner och att modigt utforska nya möjligheter.

En hälsning från Rebecca
Att vår kära kollega Elli lämnar skeppet känns väldigt vemodigt, vi kommer alla att sakna hennes härliga energi och stora omtänksamhet ❤
Samtidigt är jag förväntansfull och ivrig inför min nya roll som biträdande verksamhetsledare och ser fram emot att tillsammans med Farhad ta över stafettpinnen för stödverksamheten.

Vi kommer att fortsätta driva stödverksamheten med stort hjärta och engagemang. Det ska bli så roligt att tillsammans med våra fantastiska kollegor Ella, Baraat och Evelina anta nya utmaningar och fortsätta utveckla verksamheten med målgruppen, personer som lever med hiv, i fokus!


Läs fler nyheter

Noaks Ark Småland & Halland

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt