23 nov 2022

World Aids Day 2023

På World Aids Day den 1 december 2023 kommer vi att anordna en interreligiös kväll om hiv, ojämlikheter, tystnad & stigma. Anmälning ska skickas till ibado.elmi@noaksark.org senast den 27 november. Välkommen!


Läs fler nyheter

Noaks Ark Mosaik

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt