18 Jan 2023

Riksförbundet söker kommunikatör

Riksförbundet Noaks Ark har en bred verksamhet med fokus på hiv och STI. Tjänsten erbjuder en varierad och utvecklande roll. Du uppdaterar befintlig information, producerar och publicerar nytt innehåll på hemsidan och sociala medier samt medverkar i pressbearbetning. Det innebära att ta fram informations- och annonsmaterial i print och digitalt, samt ha kontakt med media och utbildningsinstanser. I rollen ingår även projekt- och produktionsledning av olika kommunikationsaktiviteter och innebära kontakter med tryckeri, byrå och frilansare.  

Denna roll kommer arbeta med både intern och extern kommunikation. Du kommer ha många interna kontaktytor i föreningarna och föra en proaktiv dialog för att säkerställa att engagerande och kreativt innehåll synliggör Riksförbundet Noaks Ark och skapar relevans för Noaks Arks sex föreningar. Du kommer att rapportera till kommunikationschefen.

Mer info.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Noaks Ark Direkt

Du kan vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Under vecka 29 och 30 har vi öppet måndag, onsdag och fredag.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt