11 jan 2022

Vi har flyttat

Riksförbundet Noaks Ark har från årsskiftet ny adress: Vasagatan 28 i Stockholm. Detta är platsen för det gamla posthuset som numera rymmer flera företag och organisationer. De nya lokalerna ligger mitt emot Centralstationen och Cityterminalen. Telefonnummer är desamma som tidigare, endast postadressen är ändrad.

Riksförbundet Noaks Ark
Vasagatan 28
11 20 Stockholm


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt