18 sep 2020

AIDS 2020 rapport Noaks Ark GVG

Den internationella konferensen AIDS 2020 som i år skulle arrangeras i San Francisco och Oakland har valde att genomföra konferensen digitalt, den 6-10 juli.

Med över 600 virtuella sessioner och evenemang har konferensen AIDS 2020: Virtual gjort det möjligt för deltagare att komma åt och engagera sig i den senaste tidens hivrelaterade frågor vad gäller forskning, kunskap och opinionsbildning som traditionellt presenteras vid konferensen.

Noaks Ark Göteborg & Västra Götaland deltog under den virtuella konferensen har publicerat lägesuppdateringar utifrån de seminarier de deltog på.

Läs iakttagelser från konferensen här.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt