12 mar 2020

Extrastämma inställd

Med anledning av att risken för spridning av Coronaviruset bland allmänheten bedöms som hög i Stockholm och flera ombud uttryckt motvilja att resa till Stockholm ställer vi in lördagens extra årsmöte. Vi ber om verksamhetsansvarigas hjälp att förmedla informationen vidare till berörda, då vi inte har tillgång till en helt uppdaterad deltagarlista.

Riksförbundet täcker alla kostnader som kan ha förorsakats till föreningarna av det sena inställandet av mötet.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt