18 okt 2018

Guldarken 2018

Guldarken 2018 tilldelas Lorraine Sherr, José Catalan och Barbara Hedge som 1991 initierade och anordnade helt på frivillig basis en första internationellt psykosocialt inriktad hivkonferens, AIDS Impact. Förutom sitt kliniska och vetenskapliga hivarbete, har de fortsatt sitt oförtröttliga volontära arbete som huvudansvariga för AIDS Impactkonferenserna, vilka äger rum vartannat år. Syftet med AIDS Impact är att utifrån forskning, klinisk erfarenhet samt erfarenheter från civilsamhället belysa angelägna frågeställningar kopplade till hivprevention, behandling och vård i ett globalt perspektiv.

Utdelningen av Guldarken 2018 sker den 29 oktober i samband med föreläsningar med Lorraine Sherr och José Catalan. Läs mer. (Pdf)

Se föreläsningarna och utdelningen av Guldarken här.

Läs mer om Guldarken.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt