12 apr 2018

Konferensrapport AIDS Impact

I november 2017 anordnades den trettonde internationella AIDS Impact-konferensen i Kapstaden, Sydafrika. Temat var “What will it really take to end the epidemic?” Konferensen, som hade 540 delegater representerande 58 länder, erbjöd plenarföreläsningar, symposier och ett hundratal posters (www.aidsimpact.com).

Målet med konferensen var att lyfta följande aspekter

  • Beteendemässiga och sociala aspekter förutom de biomedicinska
  • Hur kan vi nå och därmed inkludera de mest utsatta och sårbara
  • Utveckla bättre och kommunikativa hälsosystem

På konferensen deltog två personer från Riksförbundet Noaks Ark (Jukka Aminoff, Lena Nilsson Schönnesson), två från Noaks Ark Stockholm (Erika Kanon, Birgitta Rydberg) och en från Noaks Ark Småland och Halland (Elli Mokus). Samtliga har skrivit sin egen rapport om sitt deltagande, vilka sammanställts i den här rapporten.

Ladda ner här.

 


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt