07 feb 2018

Hivinformation på 13 språk

Noaks Ark strives to reduce the spreading of HIV and other sexually transmitted diseases.  We provide support for people living with HIV and to those close to them. We also provide education, information and advice. We offer Rapid HIV testing, provide individual support and arrange social activities.

We provide information about HIV in 13 languages. (Read more)

Do you have questions about HIV or other sexually transmitted and blood-borne diseases?
Call Noaks Ark Direkt 020-78 44 40. The call is free of charge and you can be anonymous. The call will not be registered at your telephone bill, if you call us from within Sweden. If you call from abroad, the number is +46 771 78 44 40. (Your call will then be charged from your telephone company.) You can also send your questions to direkt@noaksarg.org


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt