22 nov 2017

Två är starkare än en


När hiv utmanade oss som värst såg Noaks Ark och Röda Korset att vi kunde dra nytta av varandra och bildade 1987 Stiftelsen Noaks Ark – Röda Korset. Som mest var vi ett 30-tal anställda och 700 volontärer. Verksamheten fyllde ett fyravåningshus mitt i centrala Stockholm. Där fanns bland annat Gästhemmet, för dem som var för sjuka för att klara sig ensamma hemma, men för friska för att behöva sjukhusvård.

Läs mer i senaste numret av Henry (Röda Korsets tidning).

 


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt