19 okt 2017

Lätt att umgås kring mat

Mat och fika har alltid varit en central del av Noaks Arks verksamhet. Det är lätt och trevligt att umgås kring mat. Och gott. Det är viktigt att få träffa andra i liknande situation. Detta är också något av vårt signum, att ha det trivsamt tillsammans. På flera av våra lokalföreningar erbjuder vi luncher, middagar och fika, riktade direkt till dig som har hiv, ofta kan du ta med dig en vän eller familjemedlem. Du kan också hjälpa till att laga maten eller fixa fika om du vill.

Vissa lokalföreningar erbjuder hälsohelger, ungdomsträffar och familjeverksamhet. Året runt anordnas vi sociala aktiviteter, exempelvis målarverkstad, samtalshelger, biobesök, middagar, luncher och resor. Jul och påsk kan ha särskilda träffar och på sommaren firar vi ofta midsommar ihop.

Vi är måna om att alltid skapa en trygg atmosfär. Hos oss får du vara dig själv, precis som den du är. Kanske vill du inte alls prata med någon annan. Att sitta tyst för sig själv går också bra. ihop

Noaks Ark finns från Malmö i syd till Luleå i norr. Du hittar oss här.

Varmt välkommen.


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan 10 och 12. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.
Extraöppet på World Aids Day, 1 December: 10:00-14:00

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt