31 jul 2015

HIV Is Not a Crime, 2011 Film by Sean Strub, Edit by Leo Herrera/HomoChic

Hiv är inte ett brott – Hiv is Not a Crime

Idag fredag sista dagen på konferensen känns det angeläget att dela med oss av den film som visades under Plenary session igår där vi båda blev så otroligt känslomässigt berörda av den helt absurda situation som utvecklats i många stater i USA. Det märkliga är att det som filmen beskriver är något som har uppstått under de senaste fem åren.

Se på filmen och dela den gärna!!

Länk:

Stina och Björn


Läs fler nyheter

Noaks Ark Riks

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra svar om hiv

Du kan anonymt vända dig till vår rådgivning och ställa vilka frågor du vill som rör hiv eller andra sexuellt överförbara och blodburna sjukdomar. Samtalet registreras inte på din telefonräkning.

Vi som sitter vid telefonerna har över 30-års erfarenhet av att arbeta med hiv. Vi finns för dig helgfria vardagar mellan via telefon och chat mellan kl. 10:00 och 12:00. Vi har även vår chatt öppen helgfria onsdagar kl. 12:00-13:00. Allmänna frågor om hiv kan också ställas till direkt@noaksark.org.

Stäng

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV


Avbryt