webbkarta avk länkar avk english
header_turkos
avk Hem avk Om oss avk Vad kan vi göra för dig? avk Vad kan du göra för oss? avk Du som har hiv avk Fakta avk Press avk Kontakt avk

Vad kan vi göra för dig?


Vad kan vi på Noaks Ark göra för dig?

 

För dig som lever med hiv

Du som lever med hiv eller är närstående är alltid välkommen till oss på Noaks Ark. Våra Noaks Ark-föreningar är får många en oas där det går att träffa andra i samma situation, delta i aktiviteter eller få stöd i stöd olika former. Vi har mer info på två ställen på vår hemsida:
pil För dig som har hiv
pil Leva med hiv
pil Läs mer om aktiviteter för dig som lever med hivUtbildningar och föreläsningar

Vi är specialiserade på anpassade utbildningar för olika yrkesgrupper som i sitt arbete på något sätt kommer i kontakt med hiv eller som har behov av mer kunskap kring hiv.
pil Läs mer på våra utbildningssidor


Fakta om hiv

På våra faktasidor kan du lära dig mer om hiv och andra sexuellt överförbara infektioner.
pil Fakta om hiv på noaksark.org


Noaks Ark Direkt

Har du frågor om hiv och andra sexuellt överförbara infektioner? Noaks Ark svarar gärna på dina frågor. Vi möter dagligen människors funderingar kring hiv, sexualitet och relationer. Både från människor som ringer privat eller behöver veta mer som yrkesverksam.Välkommen att ringa Noaks Ark Direkt 020-78 44 40. Samtalet är gratis och du kan vara helt anonym. Det syns inte på telefonräkningen att du har ringt.
pil Läs mer om Noaks Ark Direkt

Hivtest med snabbsvar

Välkommen att testa dig utan krångel på någon av våra mottagningar i Stockholm, Norrköping, Växjö eller Malmö. Gratis och anonymt och du behöver inte förklara varför. Svar inom 15 min.
pilHivtestning på Noaks Ark

Noaks Ark-föreningar

Våra Noaks Ark-föreningar är för många en oas där det går att träffa andra i samma situation, få hjälp och råd eller bara ta del av gemenskapen. Här finns möjlighet att delta i aktiviteter som luncher, middagar, träffar och mycket annat. Det är också till de olika föreningarna du vänder dig om du behöver professionellt stöd i någon form.

Vi har idag föreningar som täcker följande områden:

Norra Norrland (Norrbotten och Västerbotten): Luleå, Umeå
Södra Norrland: Gävle, Sundsvall
Stockholms och angränsande län, Gotland: Stockholm
Östergötland & Örebro län: Norrköping
Småland & Halland: Växjö
Västra Götaland: Göteborg
Skåne & Blekinge: Malmö


hojdavstand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noaks Ark Direkt

Gå direkt till pil Norrbotten/Västerbotten pil Södra Norrland pil Stockholm pil Östergötland & Örebro pil Småland & Halland pil Väst pil Syd
länk hem www.noaksark.org