webbkarta avk länkar avk english
header_turkos
avk Hem avk Om oss avk Vad kan vi göra för dig? avk Vad kan du göra för oss? avk Du som har hiv avk Fakta avk Press avk Kontakt avk

Vad kan vi göra för dig?


Kropp och själ

 

Kropp och själ är en en samtals- och hälsohelg för dig som lever med hiv. Då reser vi till någon kursgård tillsammans där vi lyssnar på föreläsningar, får aktuell information, diskuterar och samtalar, slappnar av och umgås. En viktigt del av träffarna är möjligheten att träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter. Sedan många år tillbaks har Noaks Ark Stockholm varje vår och höst anordnat dessa helger.

 


 

 

 

 

 

 

 

Rapport från ....

Välbefinnandehelg i Västra Götaland

Under helgen 19-21 september 2014 samlades omkring 20 personer till en innehållsrik helg på Knistad Herrgård utanför Skövde.
På programmet stod bland annat samtal kring självbild och självkänsla med terapeuterna Björn Malmquist och Ina Nyberg Gruffman, och levande verkstad med pyssel och färgskapande, under ledning av bildterapeut Helena Jacobsson.

pil länk Läs mer på Noaks Ark Västra Götalands sidor


16-18 maj 2014   Kropp och själ- för MSM (Stockholm)

Under helgen fanns möjlighet att träffa hivläkare och ställa frågor. Deltagarna erbjöds att under ledning av leg psykoterapeut och leg psykolog prata om relationer och om olika metoder och strategier som kan vara till hjälp för att få nära relationer att fungera bättre. En bildterapeut höll i en skapande verkstad.

För vem?
Denna gång riktade sig helgen till MSM som lever med hiv och deras närstående.


20-22 sep 2014   Västra Götaland

Den 20-22 september samlades ett femtontal deltagare på Brunsbo Gästgiveri utanför Skara, för en Välbefinnandehelg – den första större aktiviteten som arrangerades av omstartade Noaks Ark Västra Götaland/Göteborg.
pil länk Läs mer på Noaks Ark Västra Götalands sidor

Uppdaterad: 2014-09-23


 

 

 

 

Friibergh strandlinje

 

Friiberghs herrgård

Friiberghs Herrgård


Knistad Herrgård

Gå direkt till pil Norrbotten/Västerbotten pil Södra Norrland pil Stockholm pil Östergötland & Örebro pil Småland & Halland pil Väst pil Syd
länk hem www.noaksark.org