Noaks Ark Syd | En till Noaks Ark Riksförbundet-webbplatser webbplats
5
home,page-template-default,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Varmt välkomna till frivilligorganisationen Noaks Ark Syd.


Vi har i 30 år arbetat med hiv/STI prevention, utbildning, psykosocialt stöd, rådgivning och opinionsbildning. Till Noaks Ark Syd kan man vända sig om man är hivpositiv eller närstående till någon som lever med hiv, eller om man har frågor kring hiv eller andra sexuellt överförbara infektioner.

Noaks Ark Syd är en del av Riksförbundet Noaks Ark och är verksam i Skåne och Blekinge. Vi har öppet i vår lokal i Malmö för besökare, tar emot studiebesök och är tillgängliga för telefonrådgivning under våra öppettider. Vi har även träffar för hivpositiva i Helsingborg. Föreningen bedriver flera målgruppsanpassade projekt.

Läs vårt nyhetsbrev: Maj, juni, juli, augusti 

 

KONFERENS – Att leva med hiv i familjen – ett liv utan rädsla

Hur är det att leva med hiv idag? Varför vågar så få berätta? De som lever med hiv i familjen är ofta rädd för hur andra reagerar. Konferensen vill öka kunskapen om familj och hiv för att minska diskriminering och utanförskap.

Mer information och program finns här: Konferens inbjudan 13 dec-2017

VAR? Riksförbundet Noaks Ark, Eriksbergsgatan 46, STOCKHOLM

NÄR? 13 DECEMBER – 2017

TID? 09.30 – 15.00

ANMÄLAN: info.syd[at]noaksark.org eller : 0707 – 47 76 45 senast 6/12

Hivtest med snabbsvar

Hos Noaks Ark Syd i Malmö kan du snabbt och smidigt testa dig för hiv. Drop-in-mottagningen är öppen helgfria onsdagar mellan klockan 17 och 19. Har du inte möjlighet att komma dessa tider går det bra att boka en tid. Testet är gratis och anonymt. Du får svar inom femton minuter. Personalen är specialutbildad och omfattas av sekretess. I samband med testningen ges rådgivning och information. Mer information finns under FÖR DIG och hivtest. har du frågor får du gärna höra av dig till 040-611 52 15 (receptionen) eller på info.syd[at]noaksark.org