Noaks Ark Syd | En till Noaks Ark Riksförbundet-webbplatser webbplats
5
home,page-template-default,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Varmt välkomna till frivilligorganisationen Noaks Ark Syd.


Vi har i 30 år arbetat med hiv/STI prevention, utbildning, psykosocialt stöd, rådgivning och opinionsbildning. Till Noaks Ark Syd kan man vända sig om man är hivpositiv eller närstående till någon som lever med hiv, eller om man har frågor kring hiv eller andra sexuellt överförbara infektioner.

Noaks Ark Syd är en del av Riksförbundet Noaks Ark och är verksam i Skåne och Blekinge. Vi har öppet i vår lokal i Malmö för besökare, tar emot studiebesök och är tillgängliga för telefonrådgivning under våra öppettider. Vi har även träffar för hivpositiva i Helsingborg. Föreningen bedriver flera målgruppsanpassade projekt.

Läs vårt nyhetsbrev:
Maj, juni, juli, augustiseptember, oktober, november

 

 

Välkommen till Noaks Ark Syds Jullunch

Fredagen den 15 december kl: 13.00 hälsas våra kära medlemmar, volontärer och samarbetspartners hjärtligt välkomna till vår julbuffé.

Vänligen meddela oss om du har allergier eller äter vegetarisk kost.
Anmälan görs senast den 11 december till info.syd[at)noaksark.org

Hivtest med snabbsvar

Hos Noaks Ark Syd i Malmö kan du snabbt och smidigt testa dig för hiv. Drop-in-mottagningen är öppen helgfria onsdagar mellan klockan 17 och 19. Har du inte möjlighet att komma dessa tider går det bra att boka en tid. Testet är gratis och anonymt. Du får svar inom femton minuter. Personalen är specialutbildad och omfattas av sekretess. I samband med testningen ges rådgivning och information. Mer information finns under FÖR DIG och hivtest. har du frågor får du gärna höra av dig till 040-611 52 15 (receptionen) eller på info.syd[at]noaksark.org

 

Vi har stängt vecka 52
men öppet igen som vanligt
2 januari-2018.

 

Vi önskar er alla
God Jul & Gott Nytt År.

 

We are closed week 52
but open again as usual
January 2-2018.