Internationella aidsdagen 1 december

Internationella aidsdagen 1 december

Internationella aidsdagen är en internationell minnesdag för alla som har dött i aids men också en dag för att uppmärksamma och visa stöd för alla de miljoner människor som lever med hiv idag. Vi uppmärksammar dagen med:

Kl 12-15 – öppet hus
Öppet hus med sopplunch på Eriksbergsgatan kl 12-15. Årets Guldarken delas ut av Noaks Ark Stockholms ordförande Birgitta Rydberg. Vår nya verksamhetschef  Lennie Lindberg finns också på plats. Se pdf.

Kl 13-17 – hivkampanj Sergels torg
Hivkampanj på Sergels Torg tillsammans med Posithiva Gruppen, Angaza och KCS. Se pdf.

Kl 18.30 – biopremiär
Filmpremiär  ”120 andetag i minuten” på Bio Rio, vid Hornstulls strand. Vi finns där med information, biogodis, styrelseordförande Birgitta Rydberg presenterar filmen och Noaks Ark innan den börjar. Se pdf.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.