Noaks Ark Stockholm

Till oss kommer människor som lever med hiv, är närstående eller som har behov av att prata om hiv eller vill hivtesta sig. Vi erbjuder utbildning och information i olika former för yrkesgrupper och allmänhet. Du som vill träffa andra som också lever med hiv är varmt välkommen till våra aktiviteter, luncher eller middagar. Vi som jobbar här har lång erfarenhet av hiv och erbjuder bland annat stödsamtal, personlig rådgivning och psykoterapi med kognitiv inriktning. Hos oss kan du även få kostnadsfri juridisk rådgivning av utbildad advokat.

Vi har ny hemsida

Riksförbundet Noaks Ark har lanserat en ny hemsida där alla vi Noaks Ark-föreningar har en egen sida. Nu i början finns det buggar och annat som kanske inte fungerar som det ska. Vi på Noaks Ark Stockholm vill gärna ha din hjälp med vår sida, vi jobbar fortfarande på att få den så bra som möjligt så allt är inte helt klart. Berätta för oss om du hittar något ”konstigt”, någon länk som inte fungerar, eller något som bara har blivit alldeles tokigt. Eller kanske något du tycker vi ska ha med? Maila dina synpunkter.

Frågor om hiv? Ring 020 – 78 44 40

INTERNATIONELLA AIDSDAGEN 1 DECEMBER

World Aids Day (WAD) är en internationell minnesdag för alla som har dött i aids men också en dag för att uppmärksamma och visa stöd för alla de miljoner människor som lever med hiv idag.

Vad händer på Noaks Ark Stockholm den 1 december?

EUROPEISKA HIVTESTARVECKAN 17-24 NOVEMBER

För femte året arrangeras Europeiska hivtestarveckan som vill öka medvetenheten om hur viktigt det är att hivtesta sig. Över 50 europeiska länder deltar 2017. Vi på Noaks Ark Stockholm deltar i år igen, välkommen till oss för ett hivtest med snabbsvar.
Läs mer om hivtestning hos oss.