Noaks Ark Småland & Halland | Nyhetsbrev
408
page-template-default,page,page-id-408,page-child,parent-pageid-246,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Nyhetsbrev

Noaks Ark Småland & Hallands Nyhetsbrev för Maj 2018.

I nyhetsbrevet presenteras Noaks Ark Småland & Hallands aktiviteter under Växjö Pride 2018. Bland annat har testmottagningen extra öppettider för  drop in under tisdagen mellan kl. 17-18. Onsdagen den 9 maj anordnas pridebakning på Arken inför prideparaden. Lördagen den 12 maj är det Växjö Prides Parad. Paraden är en färgsprakande manifestation för HBTQ-personers rättigheter och allas rätt att älska den de vill! Välkommen att gå med Noaks Ark Småland & Halland i paraden. Vi klär oss i föreningens gröna färg och bär färgglada prylar som visar att vi är en förening öppen för alla! För beräkning av material anmäl dig och dina respektive till info.smaland(at)noaksark.org.

I nyhetsbrevet presenteras även Friends to friends projektmedarbetare Nora. Nora har varit aktiv volontär och informatör tidigare och har sedan april 2018 påbörjat sin anställning hos Noaks Ark Småland & Halland.

Detta och mer finner ni i vårt nyhetsbrev, Maj 2018.