webbkarta avk länkar avk english
header_turkos
avk Hem avk Om oss avk Vad kan vi göra för dig? avk Vad kan du göra för oss? avk Du som har hiv avk Fakta avk Press avk Kontakt avk

Om oss


På gång Noaks Ark Norra Norrland

Välkommen till Noaks Ark Norra Norrland. Vi finns i både Norrbotten och Västerbotten. Här kan du träffa andra som också lever med hiv, eller boka tid för samtal. Du får gärna prata med oss om du har frågor om hiv, sexualitet, framtid och funderingar.

Till oss kommer människor som lever med hiv, är närstående till någon som har hiv eller har behov av att prata om hiv och få mer information. Vi har lång erfarenhet av hiv. Om du behöver hjälp i kontakter med Försäkringskassan och andra myndigheter kan vi hjälpa dig.


Kallelse till årsmöte för
Noaks Ark norra Norrland

Medlemmar i föreningen Noaks Ark Norra Norrland kallas härmed till årsmöte.
Tid: Tisdagen den 21 mars kl. 19.00
Plats: Gillestugan, fd. Kyrkans Hus, Nygatan 10 A, Luleå
Varmt välkommen!


Träffar för dig som lever med hiv

Föreningen Noaks Ark Norra Norrland ordnar träffar för män och kvinnor som lever med hiv och som bor i Norrbotten respektive Västerbotten. Personal och volontärer som ansvarar för träffarna har goda kunskaper om hiv och erfarenhet av stödverksamhet. De har tystnadsplikt.

Träffar i Luleå 2017

Du som lever med hiv erbjuds möjlighet att möta andra i samma situation för gemenskap och stöd. Även närstående är välkomna. Vi umgås och äter tillsammans. Olika aktiviteter anordnas, främst i Luleå.

Lördag 18 mars kl 11-14
Lördag 22 april kl 11-14
Lördag 27 maj kl 11-14

För mer information och anmälan, ring 0920-23 06 50

Träffar i Umeå 2017

Vi i lokalföreningen Noaks Ark, Norra Norrland, Västerbotten erbjuder Dig som lever med hiv möjlighet att träffa andra i samma situation för gemenskap och stöd. Träffarna innehåller olika aktiviteter som samtal i grupp med olika teman, träff med nya människor mm. Vi brukar också fika. Även närstående vuxna och barn är välkomna.

Onsdag 25 januari kl 12-15
Lördag 25 februari kl 12-15
Lördag 25 april kl 12-15
Lördag 29 mars kl 12-15
Lördag 20 maj kl 12-15
Lördag 17 juni kl 12-15

Plats

Samtliga träffar ovan sker i lokalen Arken, Norra Slevgränd 362, Umeå. Det går lokalbussar dit men om du är osäker och behöver hjälp kontakta oss på telefon enligt nedan.

Meddela oss att du kommer

För att underlätta våra förberedelser önskar vi att du senast på onsdagen innan träffen meddelar oss att du tänker komma på tel.
076-776 18 88.

Enskilda samtal

Vill du träffa och prata enskilt med någon av stödpersonerna bör du boka tid i förväg.

Ersättning för logi

Om du kommer långväga ifrån och inte tar dig hem igen samma dag, står föreningen förutom för resekostnaderna också för logi.

Träffar i Skellefteå 2017

Träffarna kan innehålla olika aktiviteter som samtal i grupp, träff med nya människor, teman utifrån besökarnas behov och önskemål mm. Aktiviteterna ska ses som ett komplement till det som sjukvården erbjuder, och är mycket uppskattade av besökarna.

Mer information om datum för gruppträffar i Skellefteå kommer.

Plats

Samtliga träffar ovan sker i Röda Korsets lokal i Skellefteå. Adress: Stationsgatan/ Södra Järnvägsgatan. Ingång via Kupan. Lokalen ligger en trappa upp.


2017-03-06


Noaks Ark Norra Norrland

Luleå
Repslagargatan 2C
Tel: 0920-23 06 50
info.norranorrland@noaksark.org

Umeå
Tel. 076-776 18 88
info.norranorrland.umea@noaksark.org

Gällivare
Stödpersonerna i Gällivare nås på tel: 072-518 82 32
info.norranorrland.gallivare@noaksark.org

 Fler kontaktuppgifter

 


Noakr Ark Direkt 020-78 44 40

Gå direkt till pil Norrbotten/Västerbotten pil Södra Norrland pil Stockholm pil Östergötland & Örebro pil Småland & Halland pil Väst pil Syd
länk hem www.noaksark.org