webbkarta avk länkar avk english
header_turkos
avk Hem avk Om oss avk Vad kan vi göra för dig? avk Vad kan du göra för oss? avk Du som har hiv avk Fakta avk Press avk Kontakt avk

Om oss


Jobba hos oss


Här kan du hitta utlysta tjänster och volontäruppdrag på Noaks Ark.


Noaks Ark Syd söker vikarierande personal

 

Om dig

Projektledare

Vi söker en person som har erfarenhet av projektledning, som är flexibel, lyhörd, organiserad, kan uttrycka sig väl i skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbete i projekt och särskilt meriterande är erfarenhet av EU-finansierade projekt och Lagen om offentlig upphandling samt att du har kännedom om den idéburna sektorn. Visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Projektadministratör

Vi söker dig som tycker det är stimulerande att arbeta i en kreativ miljö med hög kvalitet, som gärna ger god service åt kollegor och till de personer vi kommer i kontakt med.

Din profil

Utbildning: meriterande eftergymnasial utbildning två år eller längre

Dina arbetsuppgifter

Projektledare 100%, Projekt Diaspora

Föräldravikariat från mitten på maj 2017 till och med januari 2018. Som projektledare ansvarar du för den övergripande styrningen och ledningen av projekten. Du säkerställer att projektplanen följs och att rapportering sker tidsenligt till verksamhetschef och styrgrupp. Vi söker en person som har erfarenhet av projektledning, som är flexibel, lyhörd, organiserad, kan uttrycka sig väl i skrift. Du kommer att arbeta i nära kontakt med projektets finansiär och styrgrupp. Du ansvarar för att driva projektet framåt tillsammans med övrig projektpersonal, koordinera projektverksamheten, marknadsföra projektet utåt, samordna projektpersonalens arbete, vara med och planera och genomföra möten med projektets referens- och rådgivningsgrupp, kalla till och hålla i interna möten med projektpersonalen och ansvara för att projektets tidsplan följs samt att aktiviteterna genomförs.

Projektadministratör 75%, Projekt Diaspora

Vikariat till och med april 2017. Tillträde omedelbart. Ekonomens/administratörens övergripande roll är att bistå projektledaren med administrativa uppgifter och med ekonomisk redovisning. Då projektet är EU-finansierat ställs krav på hög noggrannhet och följsamhet till de föreskrifter som gäller. Det ingår också att under projektledarens ledning säkerställa den dokumentation som krävs för EU-finansierade projekt samt att Lagen om offentlig upphandling följs. Projekt Diaspora är ett tvåårigt projekt som syftar till att förmedla information om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR) till anhöriginvandrande tredjelandsmedborgare i Skåne och Blekinge. Projektet finansieras av EU genom asyl-, migrations- och integrationsfonden (AMIF).

Övrigt

Lön
Projektledare: 31 000 kr (100%), fast lön.
Projektadministratör: 75% av månadslön på 27 000 kr, fast lön.

Anställningsvillkor
anställning är beroende av fortsatt finansiering av AMIF.

Arbetsplats
Malmö

Om Noaks Ark Syd

Vi har i nära 30 år arbetat med hiv/STI prevention, utbildning, psykosocialt stöd, rådgivning och opinionsbildning. Till Noaks Ark Syd kan man vända sig om man är hivpositiv eller närstående till någon som lever med hiv, eller om man har frågor kring hiv eller andra sexuellt överförbara infektioner. Föreningen har runt 10 anställda och erbjuder trevliga lokaler centralt i Malmö. Noaks Ark Syd är en del av Riksförbundet Noaks Ark och är verksam i Skåne och Blekinge. Vi har öppet i vår lokal i Malmö för besökare, tar emot studiebesök och är tillgängliga för telefonrådgivning under våra öppettider. Vi har även träffar för hivpositiva i Helsingborg. Föreningen bedriver flera målgruppsanpassade projekt.

Frågor och ansökan

Pernilla Berlin, verksamhetschef,
pernilla.berlin@noaksark.org, tel: 040-611 52 15
Ansökan senast 31 mars 2017: Via e-post till pernilla.berlin@noaksark.org
Via post till Pernilla Berlin, Noaks Ark Syd, Barkgatan 11, 6 vån., 214 22 Malmö.
Vi kommer löpande att intervjua sökande under ansökningsperioden varför du inte bör vänta med ansökan till sista dagen. Annonsen tas bort när tjänsterna är tillsatta eller förlängs vid behov.


Riksförbundet Noaks Ark söker insamlingsansvarig samt kommunikatör/informatör med insamlingsinriktning

Om Noaks Ark

Noaks Ark startade 1986 som Sveriges första organisation för att förebygga hiv och stödja sjuka och deras närmaste. Sedan dess har vi arbetat i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak.

Vår målsättning är att verka för att en minskad spridning av hiv och dess konsekvenser för enskilda och för samhället. En viktig del av vårt arbete är att förmedla kunskap om hiv, bland annat för att motverka rädsla och stigmatisering. Vi erbjuder också stöd till både hivpositiva och närstående, genom samtalsgrupper, enskilda samtal, psykoterapi och sociala aktiviteter.

Riksförbundet Noaks Ark samlar ett nätverk av regionalt verksamma Noaks Ark-föreningar i Sverige och tillsammans arbetar vi förebyggande mot hiv och andra sexuellt överförda infektioner. Vår verksamhet finansieras främst genom statliga och regionala anslag.

Bakgrund

Riksförbundet Noaks Ark beslutade under förra året att under 2017 ta ett nytt steg för att stärka den egna finansieringen genom att utveckla sin insamlingsverksamhet. Därför söker vi nu två nya medarbetare som har ett stort intresse för våra samhällsfrågor och vill hjälpa oss i detta arbete.
- Insamlingsansvarig med god erfarenhet av insamlingsarbete
- Kommunikatör/Informatör med insamlingsinriktning

Insamlingsansvarig

Som Insamlingsansvarig för privata givare arbetar du strategiskt med att bearbeta nya givare och behålla befintliga. Du kommer i samverkan med kollegor att ansvara för att vidareutveckla Noaks Arks insamlingsverksamhet.

I ansvarsområdet ingår

- Genomförande av Noaks Arks insamlingsstrategi med planering, budgetering och resultatuppföljning
- Genomförande och uppföljning av insamlingsinsatser
- Rapportering och uppföljning av insamling i enlighet med FRIIs och SFIs riktlinjer i samarbete med kommunikatör
- Samordna regionala Noaks Ark-föreningar vid insamlingsaktiviteter Vi söker dig som vill verka i en miljö där organisationens samhällsnytta är otvetydig och tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Om dig

Du är en affärsdriven, självgående person som arbetar metodiskt och strukturerat. För att nå dina mål arbetar du både kreativt och proaktivt. Du söker även aktivt efter möjligheter att finna nya aktiviteter.

Din förmåga att på ett smidigt och lyhört sätt ta dig fram beskriver ditt erfarna sätt att bygga förtroendefulla relationer med potentiella givare. Du vet vad som krävs för att nå resultat och för att en givare ska vara nöjd. Du har ett tydligt resultatfokus och en stor analytisk kapacitet med förmåga att prioritera utifrån mål. Du är en god kommunikatör med mycket god samarbetsförmåga.

Dina kvalifikationer

- Gärna utbildning på högskolenivå inom ekonomi, marknad eller motsvarande.
- Dokumenterad och välrenommerad erfarenhet av insamling.
- Flera års erfarenhet av försäljning/affärsrelationer med långa säljcykler samt att bygga relationer på lång och kort sikt.
- Önskvärt med ett brett kontaktnät bland relevanta personer.
- Meriterande med kunskap om filantropi, erfarenhet av sponsring.

Kommunikatör/informatör

Uppdraget som kommunikatör på Noaks Ark är flexibelt och innebär att du arbetar med flertalet kommunikationskanaler inom hela organisationen. Du kommer att arbeta med olika uppdrag och ansvara för tillsyn och utveckling av organisationens kommunikation. I arbetsuppgifterna ingår även att ta fram fakta och underlag för särskilda insamling- och informationsinsatser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvarig för hemsida och kommunikation genom sociala media
- Förbereda underlag och fakta för insamlings- och informationsinsatser
- Utveckling och tillsyn av organisationens kommunikationskanaler
- kontakt med eventuella underleverantörer inom kommunikation

Vi söker dig som vill verka i en miljö där organisationens samhällsnytta är otvetydig och tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Om dig

Du är en affärsdriven, självgående person som arbetar metodiskt och strukturerat. För att nå dina mål arbetar du både kreativt och proaktivt. Du söker även aktivt efter möjligheter att finna nya aktiviteter.

Din förmåga att på ett smidigt och lyhört sätt ta dig fram beskriver ditt erfarna sätt att bygga förtroendefulla relationer. Du vet vad som krävs för att nå resultat och för att en givare ska vara nöjd. Du har ett tydligt resultatfokus och en stor analytisk kapacitet med förmåga att prioritera utifrån mål. Du är en god kommunikatör med mycket god samarbetsförmåga.

Dina kvalifikationer

- Gärna utbildning på högskolenivå inom information, marknadskommunikation eller liknade
- erfarenhet att arbeta i sociala medier
- har grundläggande kunskaper i In design, Photoshop, Premiere eller liknande program
- har god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska
- har utvecklingstänk; du är angelägen om att utveckla och förbättra
- har en god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad
- är självgående, strukturerad och har en god administrativ förmåga, vilket inkluderar
- kapacitet att planera din tid och prioritera
- Dokumenterad och välrenommerad erfarenhet av insamling är meriterande

Villkor

När det gäller våra tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid sex månaders provanställning. Noaks Ark är en ideell förening, fristående från stat, kommun och kyrka.

Frågor och ansökan

Noaks Ark samarbetar med Buonadea Rekrytering och denna rekrytering hanteras av Lotta Linden och Maria Dalayman. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@buonadea.se. Självklart är du också välkommen att höra av dig om du har några frågor. Ansök gärna så snart som möjligt, men senast den 5 april, genom att maila din CV och ett ansökningsbrev.


Noaks Ark Småland & Halland söker fler volontärer

Vi söker nu fler personer till testmottagningen för hivtest med snabbsvar

Som volontär i testverksamheten engagerar du dig frivilligt som värd/värdinna. Ett volontärskap för Noaks Ark Småland & Halland ger dig utökade kunskaper om hiv och erfarenheter som kan vara en tillgång på arbetsmarknaden. Vi står för din utbildning om hiv/STI och ger dig handledning i ditt arbete hos oss.

För mer information eller vid intresse kontakta oss på: elli.mokus(at)noaksark.org alt ring 070-551 93 81


2017-03-23

 

hojdavstand

 

 

Gå direkt till pil Norrbotten/Västerbotten pil Södra Norrland pil Stockholm pil Östergötland & Örebro pil Småland & Halland pil Väst pil Syd
länk hem www.noaksark.org