webbkarta avk länkar avk english
header_turkos
avk Hem avk Om oss avk Vad kan vi göra för dig? avk Vad kan du göra för oss? avk Du som har hiv avk Fakta avk Press avk Kontakt avk

Om oss


Jobba hos oss


Här kan du hitta utlysta tjänster och volontäruppdrag på Noaks Ark.


Nu söker vi på Noaks Ark Syd i Malmö en projektledare!

Beskrivning
Leda ett kamratstödsprojekt för målgruppen 'män eller transpersoner i migrationsprocess som har sex med andra män eller transpersoner'. Målgruppen nås bland annat genom sociala aktiviteter och ska få ändamålsenlig info om SRHR, community-building, riskutsatthet och hälsofrämjande metoder. En grupp om 8 till 10 personer från målgruppen utbildas för att nå ut till målgruppen (peer to peer - metoden). Målgruppen ska även erbjudas stödsamtal vid behov och få tillgång till HIV-testning och social rådgivning. Projektet är redan igång.

Krav
Projektledningserfarenhet inkl. projektredovisning och erfarenhet av att arbeta med deltagande-metoder. Erfarenhet av att arbeta med migrationsfrågor, normkritiskt tänkande, erfarenhet av att arbeta med människor i utsatthet och förståelse för multipel utsatthet. Svenska och engelska.

Meriter
Ytterligare språkkunskaper gärna i arabiska, persiska, egen erfarenhet av migration till Sverige, erfarenhet av Noaks Ark eller liknande verksamhet som exempelvis volontär, relevant nätverk i Skåne och i hbtq-communityt, erfarenhet av intersektionell analys. Erfarenhet av MI eller liknande samtalsmetod.

Villkor
Deltid 25-50% tjänsteomfattning till 171231. Delar av arbetet utförs kvällstid/helger.

Ansökan
Ansökan med CV mejlas till pernilla.berlin@noaksark.org. Tillsättning snarast!


 

Noaks Ark Småland & Halland söker fler volontärer

Vi söker nu fler personer till testmottagningen för hivtest med snabbsvar

Som volontär i testverksamheten engagerar du dig frivilligt som värd/värdinna. Ett volontärskap för Noaks Ark Småland & Halland ger dig utökade kunskaper om hiv och erfarenheter som kan vara en tillgång på arbetsmarknaden. Vi står för din utbildning om hiv/STI och ger dig handledning i ditt arbete hos oss.

För mer information eller vid intresse kontakta oss på: elli.mokus(at)noaksark.org alt ring 070-551 93 81


2017-06-12

 

hojdavstand

 

 

Gå direkt till pil Norrbotten/Västerbotten pil Södra Norrland pil Stockholm pil Östergötland & Örebro pil Småland & Halland pil Väst pil Syd
länk hem www.noaksark.org