Noaks Ark

Noaks Ark blev Sveriges första organisation för att förebygga hiv och att stödja sjuka och deras närmaste. Ända sedan starten 1986 har vi arbetat mitt i den verklighet där hiv finns och under årens lopp har en ojämförlig kunskap och erfarenhet samlats under ett och samma tak.

Vi samlar ett nätverk av regionalt verksamma Noaks Ark-föreningar i Sverige som erbjuder aktiviteter och stöd i olika former för den som lever med hiv eller är närstående. Tillsammans arbetar vi förebyggande mot hiv och andra sexuellt överförda infektioner och genom informations- och utbildningsinsatser vill vi bidra till ökad kunskap och medvetenhet om hiv. Flera av våra Noaks Ark-föreningar erbjuder hivtestning med snabbsvar.

Noaks Ark Riksförbundet | Jobba hos oss
329
page-template-default,page,page-id-329,page-child,parent-pageid-125,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,side_menu_slide_with_content,width_470,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Jobba hos oss

Ekonomiansvarig

Är du en ekonom som vill bidra till en positiv utveckling av samhället för personer som lever med hiv och för att minska spridningen av hiv?

Riksförbundet Noaks Ark söker dig som har flerårig erfarenhet med gedigen utbildning och kunskap av arbete med nedan beskrivna uppgifter. Mycket god vana av Excel och bokföringsprogram. Erfarenhet av ideella organisationer och stiftelser är en klar fördel och gärna en vana att arbeta med offentliga ansökningar och insamlingsinriktad verksamhet i CRM-system.

Vi ser gärna att du har ett engagemang för sociala frågor och civilsamhällets nytta. Meriterande om har erfarenhet att författa anslagsansökningar och redovisningar inom den ideella sektorn. Du är van att arbeta självständigt, är noggrann, du uppskattar och trivs med att jobba nära verksamheten vilket ställer krav på god kommunikation och samarbete. Vi ser gärna att du är driven och kan ta egna initiativ som påverkar föreningens framtid. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kompletterar vår arbetsgrupp.

Dina arbetsuppgifter Arbete sker på kontoret i Stockholm som delas av Riksförbundet Noaks Ark och lokalföreningen Noaks Ark Stockholm. Arbetsuppgifterna avser arbete med båda föreningarna samt förvaltning av Stiftelsen Noaks Ark och Föreningen Noaks Ark.

  • Löpande ekonomiska arbetsuppgifter såsom bokföring, avstämningar, bokslut, projektredovisning m.m
  • Budgetarbete
  • Ansökningar och redovisningar till anslagsgivare
  • Personaladministration och lön
  • Rapportering till styrelse och personal
  • Registerhållning och annan löpande administration
  • Bistå övriga lokalföreningar vid ekonomiska frågor

Heltid. Ansökan senast 5 november, läs mer här.

Noaks Ark Småland & Halland söker fler volontärer

Vi söker nu fler personer till testmottagningen för hivtest med snabbsvar

Som volontär i testverksamheten engagerar du dig frivilligt som värd/värdinna. Ett volontärskap för Noaks Ark Småland & Halland ger dig utökade kunskaper om hiv och erfarenheter som kan vara en tillgång på arbetsmarknaden. Vi står för din utbildning om hiv/STI och ger dig handledning i ditt arbete hos oss.

För mer information eller vid intresse kontakta oss på: elli.mokus(at)noaksark.org alt ring 070-551 93 81