Noaks Ark Norra Norrland | På gång
125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-125,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

På gång

Välkommen till Noaks Ark Norra Norrland. Vi finns i både Norrbotten och Västerbotten. Här kan du träffa andra som också lever med hiv, eller boka tid för samtal. Du får gärna prata med oss om du har frågor om hiv, sexualitet, framtid och funderingar.

Till oss kommer människor som lever med hiv, är närstående till någon som har hiv eller har behov av att prata om hiv och få mer information. Vi har lång erfarenhet av hiv. Om du behöver hjälp i kontakter med Försäkringskassan och andra myndigheter kan vi hjälpa dig.

 

 

Träffar för dig som lever med hiv

Föreningen Noaks Ark Norra Norrland ordnar träffar för män och kvinnor som lever med hiv och som bor i Norrbotten respektive Västerbotten. Personal och volontärer som ansvarar för träffarna har goda kunskaper om hiv och erfarenhet av stödverksamhet. De har tystnadsplikt.

Träffar i Luleå 2017

Du som lever med hiv erbjuds möjlighet att möta andra i samma situation för gemenskap och stöd. Även närstående är välkomna. Vi umgås och äter tillsammans. Olika aktiviteter anordnas, främst i Luleå.

Höstens träffar i Luleå:
14/10
11/11
9/12

För mer information och anmälan, ring 0920-23 06 50

Träffar i Umeå 2017

Vi i lokalföreningen Noaks Ark, Norra Norrland, Västerbotten erbjuder Dig som lever med hiv möjlighet att träffa andra i samma situation för gemenskap och stöd. Träffarna innehåller olika aktiviteter som samtal i grupp med olika teman, träff med nya människor mm. Vi brukar också fika. Även närstående vuxna och barn är välkomna.

Höstens träffar i Umeå:

30/9
28/10
25/11
16/12

Plats

Samtliga träffar ovan sker i lokalen Arken, Norra Slevgränd 362, Umeå. Det går lokalbussar dit men om du är osäker och behöver hjälp kontakta oss på telefon enligt nedan.

Meddela oss att du kommer

För att underlätta våra förberedelser önskar vi att du senast på onsdagen innan träffen meddelar oss att du tänker komma på tel.
076-776 18 88.

Enskilda samtal

Vill du träffa och prata enskilt med någon av stödpersonerna bör du boka tid i förväg.

Ersättning för logi

Om du kommer långväga ifrån och inte tar dig hem igen samma dag, står föreningen förutom för resekostnaderna också för logi.

World AIDS Day 1 december 2017

Att åldras med hiv i Sverige, om hiv idag, hur får vi fler friska år?

Föreläsning och workshop på Norrlands universitetssjukhus, 13.00-16.00

Mer info och anmälan här (pdf)